Yazılımcıların Kullandığı Yazılımla İlgili 5 Site - 1


STACKOVERFLOW :  Stackoverflow yazılımcılar arasında en çok ziyaret edilen bir web sitedir. Siteye üye olduğunuzda yazılımla ilgili sorunları çözüme kavuşturabileceğiniz bir web site. Site içerisinde bir çok yazılım dili ile ilgi soru sorabilirsiniz . Alanlarında uzman sahibi kişilerle etkileşime geçerek yazılım kodlarınızdaki sorunlarına gönül rahatlığıyla çözümler bulabilirsiniz.


GİTHUB : Github site yazılım projelerinin , çeşitli kütüphanelerin barındırıldığı ve daha da iyisi kendi projenizi geliştirerek sunabilirsiniz . Olan projeleri geliştirebilir , aklınızdaki projeleri yapmak için fikir sahibi olabilirsiniz . Yazılımcıysanız kendinizi geliştirebileceğiniz bir web site , alıştırmalar yapabilir ve hazır bulunan metin dökümanlarına ulaşıp kendiniz geliştirebilirsiniz. Bu site sayesinde açık kaynaklı projelere ulaşmak çok avantajlı sunan bir özellik . 


DEVDOCS.İO : Devdocs.io sitesinden bir çok yazılım dili hakkında bilgi alabilir ve ana doküman sitesine ulaşabilir . Geliştirilmiş kütüphanelere ve kurulumuna ulaşmamızı sağlan bir yazılım web sitesi çok kullanışlı . Devdocs.io sitesi bizlere bir yazılım arama motoru sunuyor bu özellikten mahrum kalmak istemezsiniz. Projelerinize yapmak için bir fikir sahibi olabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay .


CODECADEMY : CodeCademy sitesi yazılım öğrenmek isteyenlerin , kendini geliştirmek isteyenlerin  kullanabileceği bir yazılım öğrenme web sitesidir . Ücretsiz bir kaynak . Yazılımcı olarak kendinizi geliştirmek istiyorsanız bu web site tam size göre 24 milyon kendini geliştirmek isteyen kişi arasına girmek ve onlardan önde olmak istiyorsanız ücretsiz bir kaynak .


HACKERNEWS :  Hackernews sitesi ile teknoloji , yazılım ilgili bir çok makalenin yayınlandığı bir bu site sayesin güncel bilgilere ulaşabilir ve gelişmeleri takip ederek kendinizi koruyabilirsiniz . Kullanımı ve sadeliği karşısından yazılımcıların ağzı açık kalıyor . Güzel bir kaynak.


.